persveilig seminar

— maandag 23 februari 2009, 13:48

Rene RoodHeuvel ook correspondent op Antillen voor NOS

Laatste wijziging: 23 februari 2009, 14:50

Wereldomroep-correspondent René Roodheuvel gaat ook voor de NOS het correspondentschap vervullen vanaf de Nederlandse Antillen en Aruba. Dat zijn de NOS en Radio Nederland Wereldomroep (RNW) overeengekomen. De standplaats van René Roodheuvel is Willemstad op Curaçao. Roodheuvel zal als ‘correspondent van de Wereldomroep’ primair bijdragen gaan verzorgen voor NOS Televisie en NOS Radio over de journalistieke ontwikkelingen op Curaçao, Sint Maarten, de BES-eilanden, die een bijzondere gemeente van Nederland worden (Bonaire, Saba, Sint Eustatius) en Aruba.

René Roodheuvel (55) heeft een lange staat van dienst bij de Wereldomroep, waar hij sinds 1987 werkt. Voordat hij in 2006 correspondent & regiomanager Nederlandse Antillen en Aruba werd, werkte hij onder meer als politiek redacteur Den Haag, eindredacteur radio (Nederlandse en Caribische redacties), eindredacteur televisie en coördinator Nederlandse afdeling/Caribische redactie.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.