persveilig seminar

— vrijdag 2 september 2011, 14:00

Bijlo stapt op bij BNR Nieuwsradio

Laatste wijziging: 2 september 2011, 16:01

Vincent Bijlo stopt bij BNR Nieuwsradio. Hij is het niet eens met het personeelsbeleid van de omroep. De columnist bij het programma On The Move laat via twitter laat weten: “Ik stop ermee omdat presentator Niels door de directie wordt weggestuurd.” Vorige week werd bekend dat presentator Niels Heithuis na acht jaar stopt bij BNR Nieuwsradio, omdat hij “wezenlijk anders denkt over de journalistieke invulling” van zijn programma dan de directie van de zender. Na de uitzending laat Bijlo weten: “Mooie laatste On The Move bij BNR gedaan. Ik hou van het station, maar Niels wegdoen als presentator is een verkeerde beslissing.” In 2008 won Heithuis met On The Move een Marconi Award voor Beste Programma. BNR heeft nu RTL-anchorman Roelof Hemmen aangetrokken als vervanger.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.