— woensdag 14 maart 2018, 13:33 | 0 reacties, praat mee

Achttien genomineerden NL-Awards 2017

CC BY-SA 2.0 / prayitno

De nominaties van de NL-Awards 2017 zijn bekend. In totaal zijn er deze editie achttien radio- en tv-programma's, online projecten en journalisten genomineerd, verdeeld over zes categorieën. RTV Oost heeft met vier stuks de meeste nominaties op zak.

Dat maakt de stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), de organisatie van de NL-Awards, bekend in een persbericht. De genomineerde producties zijn breed, variërend van verhalen over de gezondheidsrisico’s van geitenhouderij en Limburgse kerstliedjes tot een live Q&A op Facebook en een portret van een familie die getroffen is door de aanhoudende aardbevingen in Groningen.

De organisatie ontving in totaal zestig inzendingen. Op woensdag 4 april worden de prijzen uitgereikt in het Natlab in Eindhoven, tijdens het jaarlijkse NL Media Event. Alle winnaars dingen mee naar de Gouden NL-Award, dat gezien kan worden als een categorie-overtijgende hoofdprijs. Meer bij de RPO

Bekijk meer van

RPO NL Awards

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.