banner persveilig

— woensdag 11 september 2013, 15:57

Publeaks weerlegt kritiek

Het bestuur van Publeaks reageert op de kritiek van Argos, Zembla en Reporter waarom ze niet meedoen. Publeaks werd maandag gelanceerd. Op de site kunnen klokkenluiders anoniem hun verhaal kwijt. In een reactie onder het artikel stelt het bestuur dat het artikel van de onderzoeksprogramma's van de publieke omroep een aantal onjuistheden en verkeerde veronderstellingen bevat. Er is nooit gesproken met Zembla en Reporter. Publeaks wijst er op dat Argos is uitgenodigd voor gesprekken, maar dat was volgens het tv-programma niet nodig. 'Zij waren liever vanaf het eerste moment betrokken geweest, en vonden het aantal benaderde partijen te groot.' Ook de kritiek op de beveiliging van de site weerlegt het bestuur.

Bekijk meer van

Zembla Reporter PubLeaks Argos

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.