training eu starters

— donderdag 11 november 2021, 09:29 | 0 reacties, praat mee

Programma’s Ongehoord Nederland mogelijk later van start

ANP

Ongehoord Nederland vermoedt dat het "ondanks de ministeriële toezegging" niet direct in het nieuwe jaar met programma's zal kunnen beginnen. In een verklaring van het ON-bestuur zijn "moeizame onderhandelingen" met de NPO daaraan schuldig. Laatste wijziging: 11 november 2021, 10:05

“Mogelijk kunnen wij op zijn vroegst eind februari op televisie beginnen. Ook is het niet mogelijk gebleken dat we doordeweeks overdag een lineair radioprogramma op Radio 1 maken. Deze gang van zaken betreuren wij ernstig”, schrijft voorzitter Arnold Karskens namens het omroepbestuur.

NPO-directeur Frans Klein stelde tijdens een recent interview in De Balie dat de beraamde kosten voor een middagprogramma van Ongehoord Nederland nog te hoog zijn.  Daar moet eerst een analyse van soortgelijke programma van andere omroepen voor komen, aldus Klein. Dat levert vertraging op.

Karskens: “Vanaf het begin hebben wij ons als omroep ON! opgesteld als teamspelers en onze verlangens zijn conform de geldende budgetten en uitzendtijden. Deze constructieve insteek geldt ook voor het nieuws-, actualiteiten- en duidingsprogramma dat we tweemaal per week willen uitzenden.” ON! dreigde eerder met een juridische strijd tegen de NPO.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.