Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 21 november 2014, 08:23 | 0 reacties, praat mee

Programma ‘Rot op naar je eigen land’ mag

Het EO-programma Rot Op Naar Je Eigen Land mag worden uitgezonden. Volgens de PVV is dit programma in strijd met de Mediawet, maar staatssecretaris Sander Dekker ziet geen problemen. Dit meldt het ANP. In het programma zullen mensen die asielzoekers 'haten' naar de landen reizen waar deze asielzoekers uit zijn weggevlucht. Dit zorgt wellicht voor meer begrip voor vluchtelingen en meer genuanceerde standpunten, zo is het idee van de programmamakers. Martin Bosma van de PVV vindt het onjuist dat belastinggeld voor een dergelijk programma gebruikt wordt en vroeg daarom aan staatssecretaris Dekker of er ook een programma zou komen waarin D66-stemmers worden geconfronteerd met gezinnen die geen rooie cent hebben omdat ze zoveel moeten afstaan aan de EU. Hierover schreef de staatssecretaris navraag gedaan te hebben bij de EO, "maar dergelijke programma’s zijn niet in voorbereiding."

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.