Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 16 mei 2014, 08:22 | 0 reacties, praat mee

Programma Jinek verdwijnt van de buis

Het interviewprogramma Eén op Eén met Eva Jinek en Sven Kockelmann verdwijnt van de televisie en is vanaf januari 2015 niet meer te zien. Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV liet donderdagavond weten teleurgesteld te zijn over dit besluit. Eén op Eén is pas sinds dit jaar op tv. Het beëindigen van het programma is een besluit van de netmanager van Nederland 2. "Ik betreur uiteraard zeer dat Eén op Eén in 2015 al niet meer te zien is voor onze kijkers. Dat is ontzettend jammer. Naar mijn mening is het een zeer onderscheidend journalistiek programma en van grote publieke waarde”, aldus Rijssemus. Er wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden om als KRO-NCRV een bijdrage te blijven leveren aan het journalistieke profiel van Nederland 2.

Bekijk meer van

KRO-NCRV E

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.