— maandag 26 mei 2008, 08:47

Problemen voor PvdA door cartoonkwestie

De stilte binnen de PvdA na de de arrestatie van cartoonist Gregorius Nekschot zorgt voor grote onvrede. 'Nergens neemt men écht afstand van de kwestie Nekschot. Het is oorverdovend stil', aldus Karina Schaapman, tot voor kort raadslid van de PvdA Amsterdam. Ze noemt het 'onbegrijpelijk'. 'Als een partij zoveel dagen na het gebeuren niets van zich laat horen, snap ik niet meer waar ze voor staan, ik heb mijn lidmaatschap opgezegd.' Schaapman staat niet alleen in haar opvatting. Volgens PvdA-lid Marcel Duyvesteijn zijn 'het CDA en de ChristenUnie hard bezig de vrijheid van meningsuiting onderuit te halen, dan moet de PvdA als seculiere partij daar heel hard stelling tegen innemen, maat dat gebeurt niet.' Meer bij De Pers

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.