banner anp

— donderdag 16 november 2017, 14:00 | 0 reacties, praat mee

Prijswinnend ‘Schuldig’ krijgt zesdelig podcast-vervolg

Ester Gould (links) en Sarah Sylbing

Ester Gould en Sarah Sylbing, die samen voor hun serie 'Schuldig' begin dit jaar door Villamedia werden uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2016, kijken terug op hun Human-televisieserie in een zesdelige podcast-serie. Samenvattingen daarvan worden op NPO Radio 1 uitgezonden.

Gould en Sylbing blikken terug hoe het de hoofdrolspelers in hun serie nu gaat.

“Kan de onvergetelijke dierenwinkelier Dennis zijn hoofd boven water houden? Redt de Vogelbuurt zich wel zonder ‘godfather’ Paul? Bivakkeert het gezin van Ramona en Ron nog steeds op een zolderkamertje? Daarnaast zoomen de makers uit en duiken ze dieper in de materie. In hoeverre is er in ons land iets veranderd in het denken over schulden; in de politiek, de hulpverlening, het beleid? Wat houdt ons gevangen in dit geldverslindende systeem en hoe ziet de toekomst eruit?”

Deze vragen komen aan bod in zes wekelijkse podcasts van een half uur lang. Op zaterdag 25 november is de eerste te beluisteren via de site van Human. NPO Radio 1 zal dus samenvattingen uitzenden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.