Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 1 maart 2019, 08:51 | 0 reacties, praat mee

Presentatrice Nadia Moussaid op 1 in Kleurrijke Top 100

Foto: Geert Broertjes

Tv-presentatrice en journalist Nadia Moussaid voert de Kleurrijke Top 100 in de categorie media aan. De prijs werd donderdag uitgereikt in Rotterdam. De lijst – een initiatief van dj Khalid Ouaziz en journalist Raja Felgata – is bedoeld om media, het bedrijfsleven en de politiek te inspireren met ‘de andere kant van het spectrum’.

De jury plaatste Moussaid op nummer 1 omdat zij een rolmodel is en staat voor een nieuwe generatie van gekleurde vrouwen in de media. “Zij is de personificatie van talent, vrouwelijk leiderschap, intellect en verbinding”, aldus de jury. “Al die jaren dat Nadia in de media werkt, maakt zij zich hard voor diversiteit, feminisme en gelijkwaardigheid.”

Moussaid vindt het volgens de NOS een grote eer de prijs de ontvangen. “Ik hoop dat ik hiermee anderen kan inspireren die hun dromen willen najagne, door te laten zien dat je moet blijven knokken.”

Na eerder voor de VPRO en AT5 gewerkt te hebben, presenteerde Moussaid een tijd de NTR-talkshow De Nieuwe Maan. Ook was ze een van de presentatoren van Brandpunt+. Afgelopen zomer verving ze de zwangere Eva Jinek met de talkshow Laat op 1. Tegenwoordig werkt Moussaid voor Bureau Buitenland.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.