— dinsdag 5 juli 2016, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Presentator Top Gear stapt op

© Valery Hache / AFP

De nieuwe presentator van het geplaagde Britse autoprogramma Top Gear, Chris Evans, stapt op. Dit maakte hij maandag bekend.

Het nieuwe seizoen van Top Gear is niet enthousiast ontvangen door het publiek. De kijkcijfers werden na elke uitzending steeds lager sinds medepresentator Matt LeBlanc en Chris Evans de taken van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben overgenomen. Het programma bereikte zondagavond nog maar 1,9 miljoen mensen. De rest van het team presentatoren blijt overigens wel aan.

Dit was het eerste Top Gear-seizoen sinds het vertrek van Jeremy Clarkson. De BBC nam Top Gear op de schop nadat de Britse zender Clarkson ontsloeg vanwege het slaan van een producer. Daarop stapten ook Clarksons collega’s Hammond en May op. Het drietal maakt tegenwoordig een autoprogramma voor Amazon. Meer bij de BBC

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.