— vrijdag 12 januari 2018, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Presentator Jochem van Gelder naar Omroep Gelderland

ANP Kippa / Bart Maat

Tv-presentator Jochem van Gelder gaat met ingang van maart aan de slag voor Omroep Gelderland. In het programma Van Gelder VIP Vervoer rijdt de 54-jarige presentator bekende inwoners uit de provincie, waar hij zelf ook geboren werd, rond. Dat maakt Omroep Gelderland bekend. Van Gelder werkte twintig jaar voor de NCRV en ging daarna aan de slag bij SBS6, waar zijn contract vorig jaar in goed overleg niet werd verlegd.

“Ik had al die jaren een vaste relatie en Omroep Gelderland was het leuke buurmeisje waar ik zo vertrouwd mee was, maar nooit aan gedacht heb”, aldus de presentator, die zegt zin te hebben in de nieuwe samenwerking. “Ik was dan ook verrast door haar uitnodiging en het feit dat we meteen zoveel gemeen hadden qua plannen en ambities. Het heeft effe geduurd, maar we gaan samen mooie programma’s maken.” Meer bij NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.