— donderdag 18 januari 2018, 09:04 | 0 reacties, praat mee

PowNed voorlopig niet meer op televisie

ANP

De NPO heeft de laatste vaste zendtijd van omroep PowNed uit de televisieprogrammering gehaald. De omroep vulde zes minuten zendtijd per weekdag op NPO 3 in nieuwsflitsen. Omdat de zender al veel op internet doet, zouden de tv-flitsen (die bovendien geen vast tijdstip hadden) te weinig toevoegen, aldus de NPO in De Telegraaf.

Een woordvoerder stelt tegenover de krant dat er wel metPowNed wordt gesproken over “andere programma’s voor op de lineaire televisie”. Het is volgens De Telegraaf voor het eerst dat een zender in het bestel helemaal geen televisiezendtijd meer heeft.

De krant becijferde dat PowNed in 2018 naar verwachting 2,5 miljoen euro aan subsidie zal ontvangen. Dat was in 2016 nog 3,8 miljoen. Omroepsubsidie en zendtijd worden afgestemd op het ledenaantal. In 2016 stelde PowNed-directeur Dominique Weesie al dat hij met zijn omroep liever volledig op internet zou willen opereren. Meer bij De Telegraaf

Bekijk meer van

PowNed

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.