banner printplaza 1

— maandag 2 maart 2009, 08:53

Personeel VUM bezorgd over beleid

Het personeel van de krantengroep VUM (De Standaard, Het Nieuwsblad) heeft in een open brief aan de raad van bestuur zijn bezorgdheid en ongenoegen uitgedrukt over de toekomst van het bedrijf. De directie kondigde eind vorig jaar het ontslag aan van 60 voltijdse personeelsleden, onder wie 15 journalisten. Het personeel pikt het niet dat de directie van VUM donderdagavond besliste om gesprekken over de sociale gevolgen van de aangekondigde herstructureringen af te breken. Het personeel roept de raad van bestuur op de directie opnieuw aan de onderhandelingstafel te dwingen. Ook is het personeel geïrriteerd dat de directie niet wilde luisteren naar alternatieve crisismaatregelen die door de personeelsvertegenwoordigers waren uitgewerkt.

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.