— woensdag 27 mei 2020, 15:37 | 0 reacties, praat mee

Perry Feenstra nieuwe hoofdredacteur FD

Perry Feenstra (45), nu werkzaam als Chef EditieNL en daarvoor de baas bij RTL Z is de nieuwe hoofdredacteur van het FD. Zijn benoeming is woensdag rond gekomen. Hij volgt Jan Bonjer op die dijkgraaf is geworden bij het waterschap Hollandse Delta in Ridderkerk.

Feenstra was onder meer ruim zes jaar redacteur economie bij Trouw. Sinds 2006 werkt hij bij RTL, waar hij op dit moment chef is van EditieNL. Van 2012 tot 2019 was hij chef RTL Z en chef economie van RTL Nieuws. In die rol was hij onder andere verantwoordelijk voor de komst en vorming van de economische nieuwszender RTL Z.

Uitgever FD Mediagroep is blij met de komst van Feenstra: “Wij zien in hem niet alleen een ervaren leider die oog heeft voor de mensen om hem heen, maar ook een goed journalist met verstand van economie en boordevol goede ideeën. Hij heeft wat ons betreft alles in huis om het FD de komende tijd nog verder te laten groeien.”

Bekijk meer van

RTL Nieuws FD Mediagroep FD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.