— dinsdag 14 oktober 2014, 08:24 | 0 reacties, praat mee

RTL Nieuws wil BNR Nieuwsradio kopen

RTL Nieuws zou graag BNR Nieuwsradio inlijven. Dat zegt hoofdredacteur Harm Taselaar in Broadcast Magazine. "Het zou inhoudelijk een goede aanvulling zijn op wat wij doen. Zij hebben net als wij vanuit een underdogpositie een eigen plek weten te veroveren in het nieuwslandschap. Dat hebben ze knap gedaan, met weinig middelen." Sinds 2012 is Joris van Lierop uitgever van RTL Nieuws en verantwoordelijk voor de commerciële strategie. Ook hij ziet het wel zitten om BNR over te nemen. "We kunnen onze doelgroep overal en altijd bereiken, maar inderdaad: niet in de auto. Daar zit BNR wel en dat zou goed bij ons passen. Maar niet tot elke prijs." Ook voor Taselaar is de prijs een belangrijk punt. "BNR is mijn favoriete nieuwsradio, maar er zal ook een prijskaartje aanhangen." Op dit moment is BNR eigendom van de FD Mediagroep.

Bekijk meer van

RTL Nieuws FD Mediagroep BNR

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.