— maandag 9 november 2020, 09:56 | 0 reacties, praat mee

Pauw komt Binnen start met ruim een miljoen kijkers

© Annemieke

De nieuwe talkshow 'Pauw komt Binnen', van Jeroen Pauw, is zondagavond gestart met 1,03 miljoen kijkers. In het programma trekt hij door het land met een talkshowtafel.

Het kijkersaantal levert Pauw een plek op in de dag top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Het programma staat op plaats acht. In de eerste uitzending bezocht Pauw het Radboud MC in Nijmegen. Hij sprak met ziekenhuispersoneel en patiënten er over de impact van het coronavirus op het ziekenhuis en ook over de consequenties daarvan, zoals het uitstellen van reguliere zorg.

Pauw nam in december afscheid van de late avond. De presentator vertelde zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune dat hij het al ‘fantastisch’ zou vinden als er 500.000 mensen zouden kijken. “Misschien kijken er 700.000. Dan denk ik: goh best veel. Maar het programma is goed.” Meer bij het AD

Bekijk meer van

Pauw komt Binnen Jeroen Pauw

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.