banner anp

— vrijdag 16 augustus 2013, 09:14

Paradijs in TMG-directie

Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs is door uitgeefconcern TMG voorgedragen om directeur hoofdredactie te worden, met Herman Mantel als directeur consumentenmarkt en Jayne Forrester als commercieel directeur. Ze vormen dan samen met directeur uitgever Frank Volmer het directieteam van TMG Landelijke Media. Het plan om Paradijs plaats te laten nemen aan de directietafel is ter advies voorgelegd aan de Ondernemingsraad, meldt Adformatie. Het is een onderdeel van de gisteren aangekondigde nieuwe reorganisatie. Paradijs blijft verantwoordelijk voor de hoofdredactionele lijn van de Telegraaf. Mantel krijgt de verantwoordelijkheid voor alle merken binnen de Telegraaf, zoals De Financiële Telegraaf, Geenstijl, Privé en Telesport. Het medium waarop de merken opereren wordt in de nieuwe bedrijfsstructuur minder belangrijk dan de inhoudelijke kracht van het merk, aldus Volmer.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.