onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 26 mei 2016, 16:02 | 1 reactie, praat mee

Paans algemeen hoofdredacteur HMC

Arjan Paans is per 1 juli algemeen hoofdredacteur van Holland Media Combinatie. Hij staat straks aan het hoofd van een speciaal college van hoofdredacteuren, waarin ook de hoofdredacteuren van de vier HMC-dagbladtitels zitten.

Paans werd voorgedragen door de redactieraad. Voorzitter Peter Schat is blij dat de benoeming volgde op de voordracht: “Wij geloven dat Arjan het boegbeeld voor de redactie kan zijn dat we zochten. Zijn hart ligt bij de regiojournalistiek en hij spreekt onze taal.’’

Paans werkt bij NRC Handelsblad als eindredacteur binnenland en coördinator Rotterdam. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij AD, waar hij uiteindelijk adjunct-hoofdredacteur was. Ook was hij correspondent voor diverse media in Berlijn.

Holland Media Combinatie legt sinds 2015 in de strategie focus op ontwikkeling van sterke regionale nieuwsmerken in vijf kernregio’s. Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander vormen de basis van vier kernregio’s, het vijfde cluster bestaat uit de weekbladen in groot Amsterdam. Meer bij Haarlems Dagblad

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 26 mei 2016, 20:52

Lijkt mij een goede keuze. Maar of hij het waar maakt in een tijdperk dat papier alleen maar terugloopt is ten tweede.

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.