training eu starters

— maandag 18 januari 2021, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Opvolger formatievlog heet StemTV

Joost Vullings en Vincent Rietbergen maken een vervolg op hun FormatieVlog uit 2017. De twee verslaggevers presenteren samen met Splinter Chabot en politiek journalist Marloes Lemsom StemTV..

In de wekelijkse vlog brengt het viertal de kijkers op een luchtige en laagdrempelige manier op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de Tweede Kamerverkiezingen en de formatie, net als in 2017.

Vullings is bekend als politiek commentator van EenVandaag, waar Lemsom werkzaam is als verslaggever. Rietbergen organiseert het Haagsch College, een reeks colleges gegeven door hoofdrolspelers en analisten uit de politiek. Auteur Chabot maakte in 2019 de succesvolle televisieserie Splinter in de Politiek.

De eerste vier afleveringen van StemTV zijn reeds te bekijken. Tot 17 maart verschijnt er elke vrijdag een nieuwe aflevering op het kanaal.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.