— vrijdag 6 december 2013, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Oma’s lijfblad

Sanoma schrapte begin dit jaar in de aanloop naar de grote klap van vorige maand de titel OOK vast uit het portfolio. Een blad voor (aanstaande) grootouders, dat volgens Sanoma’s printdirecteur Henk Scheenstra ‘aan het einde van zijn levenscyclus’ was gekomen, met een resterende oplage van zo’n 25.000 exemplaren.

Daar roken ze bij Wij Special Media een kansje, want de uitgeverij van het blad Wij Jonge Ouders, dat gratis wordt verspreid onder zwangere vrouwen en nieuwbakken moeders, lanceerde onlangs eenzelfde soort blad onder de titel Trots. OOK redde het niet omdat het wel vaak cadeau werd gedaan, maar opa’s en oma’s er uiteindelijk niet vaak een abonnement op namen. Of Trots het bij deze kleinere uitgeverij wel redt, zal de tijd leren. De ambities zijn in ieder geval groot: in 2014 wil het team van Trots het concept verder uitbouwen met social media en events, zoals een Trots opa- en oma weekend bij Landal Greenparks.

Trots is een uitgave van WIJ Special Media en verschijnt zes keer per jaar, www.trotsmagazine.nl, € 3,99.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.