Jodal

— woensdag 1 oktober 2008, 09:01

NVJ haalt verhaal bij Holland Combinatie

Beroepsvereniging NVJ is ontstemd dat het niet is ingelicht over de overname door Holland Combinatie, de huis-aan-huisbladuitgeverij van Telegraaf Media Groep (TMG), van uitgeverij Janssen Pers Postiljon en de Weekbladen Groep Midden Nederland. De directie van Holland Combinatie heeft de NVJ vooraf niet ingelicht, hoewel de overname gevolgen voor het personeel heeft. "Gezien de voorgenomen reductie van het aantal fte's bij TMG hebben we in een brief om opheldering gevraagd', meldt NVJ-secretaris Yvonne Dankfort. De betreffende titels van Janssen Pers Postiljon en de Weekbladen Groep Midden Nederland (WGMN) worden verspreid in de regio Rotterdam (Delta en Postiljon) en in de regio Utrecht (ondermeer Ons Utrecht). Holland Combinatie brengt, inclusief de aankopen, 115 huis-aan-huis-titels in de Randstad uit met een wekelijkse oplage van 3,7 miljoen exemplaren. Laatste wijziging: 1 oktober 2008, 11:02

Bekijk meer van

NVJ hah

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.