word studentlid

— woensdag 21 september 2022, 13:45 | 0 reacties, praat mee

NVJ gaat met leden in gesprek over aangekondigde koopkrachtmaatregelen

NVJ gaat met leden in gesprek over aangekondigde koopkrachtmaatregelen
© ANP / Bart Maat

De NVJ gaat met leden in gesprek over de koopkrachtmaatregelen die het kabinet in de Miljoenennota heeft aangekondigd. De beroepsvereniging wil zich daarbij richten op het effect dat die maatregelen hebben op hun financiële situatie. De NVJ vindt de aangekondigde maatregelen ontoereikend. Laatste wijziging: 21 september 2022, 13:47

Dat meldt de NVJ. Werkende NVJ-leden krijgen op korte termijn een enquête toegestuurd, waarin zij hun mening kunnen geven over de kabinetsmaatregelen en de effecten ervan.

“De enquête zal ons hopelijk in staat tellen de gevolgen van de maatregelen van onze achterban beter in beeld te brengen en er samen met onze achterban een mening over te kunnen vormen”, aldus Wais Shirbaz, secretaris omroepzaken bij de NVJ. De enquête kan tot en met de eerste week van oktober worden ingevuld.

Wanneer de resultaten van de enquête bekend zijn, wil de NVJ met mediaorganisaties en hun medezeggenschapsorganisaties overleggen over passende oplossingen voor de gevolgen van het koopkrachtverlies.

Bekijk meer van

NVJ NVJ

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.