— donderdag 6 oktober 2016, 12:34 | 0 reacties, praat mee

NVF lanceert fonds voor renteloze leningen

Jason Reed / EPA

Fotografenvakvereniging NVF introduceert een nieuw fonds waaruit renteloze leningen zijn aan te vragen voor fotojournalistieke projecten. Het fonds staat open voor NVF- en DuPho-leden. De termijn om aanvragen te doen loopt nog tot 30 november.

Het Fonds voor Bijzondere Fotojournalistiek Projecten wil innovatieve fotojournalistieke projecten helpen realiseren. Een adviescommissie zal de aanvragen twee maal per jaar beoordelen. De commissie bestaat uit Stef van Breugel (directeur Museum Hilversum), Sterre Sprengers (Chef van de beeldredactie bij De Correspondent) , Eefje Blankenvoort (journalistiek productiebureau Prospector), Lars Boering (directeur World Press Photo) en Sander Veeneman (fotograaf/regisseur en oprichter van First8).

Een lening is gemaximeerd tot 5000 euro en dient binnen een jaar te worden terugbetaald. Leningen lager dan 2500 euro moeten binnen een half jaar worden terugbetaald. Alleen leden die minstens één jaar lid zijn van NVF of DuPho kunnen een aanvraag indienen.

Voor 2016 is 10.000 euro beschikbaar. Volgend jaar is er 5000 euro extra, bovenop het dan over 2016 terugbetaalde bedrag. Beoordelings- en aanlevercriteria staan op de NVJ-website.

Bekijk meer van

NVF

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.