— donderdag 12 december 2013, 15:58

NU.nl lid van NDP Nieuwsmedia

Nieuwssite NU.nl van uitgeefconcern Sanoma sluit zich met ingang van volgend jaar aan bij NDP Nieuwsmedia, de brancheorganisatie voor nieuwsbedrijven. Uitgever Sander Stallinga ziet de belangen van NU.nl en die van de bedrijven onder NDP Nieuwsmedia steeds meer samenvallen. "Private partijen moeten zich sterk maken voor een gelijk speelveld, vooral op groeimarkten als internet en video. Om die reden trekken we graag met het collectief van private media op tegen bijvoorbeeld het nieuwsfragmentenkanaal van de NOS." Voorzitter NDP Nieuwsmedia Jacques Kuyf: "NU.nl is als sterk online nieuwsmerk een belangrijke speler op de private nieuwsmarkt. In de concurrerende mediamarkt is het essentieel dat private nieuwsbedrijven hun krachten bundelen."

Bekijk meer van

Sanoma NU.nl NDP Nieuwsmedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.