— woensdag 28 april 2010, 08:43

Nu.nl nu ook bij benzinepomp

Nu.nl gaat ook videonieuws brengen op "duizenden locaties" als tankstations, winkelcentra, gezondheids-, sport- en openbaar vervoers-locaties. Dat gebeurt door samenwerking met de digitale outdoornetwerken van Media Landscape. Met korte actuele blokken videonieuws blijft een breed publiek gedurende de hele dag op de hoogte van het laatste videonieuws.Joris van Heukelom, director Digital Publishing Sanoma Digital: "We willen met ons merk een speler zijn op alle digitale kanalen: digital outdoor is daar een belangrijk onderdeel van. Voor lezers en adverteerders is NU.nl een vertrouwd merk en een snelle en betrouwbare nieuwsbron. Online en mobiel hebben we al een zeer sterke positie en dit is weer een nieuwe stap in de verdere digitale ontwikkeling van NU.nl."

Bekijk meer van

Sanoma NU.nl Media Landscape

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.