— vrijdag 6 november 2015, 09:27 | 0 reacties, praat mee

NU.nl gestopt met sportcolumns

ANP / Koen van Weel

Nadat NU.nl drie jaar geleden al stopte met het gros van zijn columns, behoren sinds eind vorige week ook de sportcolumns tot de verleden tijd. Vorige week vrijdag verscheen de laatste column van Menno Pot, die de pagina met sportcolumns samen vulde met Thijs Zonneveld, Edwin Struis, Remco Regterschot en voormalig schaatser Mark Tuitert. “We willen ons meer gaan focussen op de voorpagina en minder op opinie”, verklaart NU.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman desgevraagd aan Villamedia. “We willen een gids van informatie zijn. Dus wel: hier moet je op letten tijdens deze sportevenementen. En niet: dit vonden wij ervan.” Columnisten Pot en Zonneveld stellen in een reactie aan Medium, het weblog van de afdeling Communicatiewetenschappen van de Universiteit van Amsterdam, vrede te hebben met de beslissing.

Bekijk meer van

NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.