— donderdag 11 augustus 2016, 15:32 | 0 reacties, praat mee

NU stopt met reactieplatform NUjij

Nieuwssite NU gaat stoppen met het reactieplatform NUjij en gaat ook NUfoto anders inrichten. Op dat platform konden lezers hun zelfgemaakte nieuwsfoto's doorsturen. Vanaf 12 september verdwijnen beide diensten, zodat NU zich kan "richten op het verslaan van het laatste nieuws, in plaats van het modereren van discussies."

Apps en site krijgen een mogelijkheid om onder artikelen een foto, video of tekst toe te voegen. Die is niet direct zichtbaar, maar zal in een later overzicht worden opgenomen. De redactie weegt daarbij bijdragen: als ze niets toevoegen worden ze niet gepubliceerd.

Verder kunnen gebruikers niet meer onderling op elkaar reageren, schrijft hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. Wel zegt hij dat lezersbijdragen van groot belang blijven voor de site. Meer bij NU

Bekijk meer van

NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.