e learning nvj

— donderdag 14 september 2017, 11:46 | 1 reactie, praat mee

John de Mol ontkent bod op NU.nl

© ANP

Ondernemer John de Mol zegt dat hij geen bod heeft gedaan op nieuwssite NU.nl, die in handen is van het Finse mediabedrijf Sanoma. "Er is geen sprake van een bod, niet op dit moment, niet gisteren en ook niet vorige week", aldus een woordvoerder van Talpa. Laatste wijziging: 14 september 2017, 11:57

Het Financieele Dagblad schrijft vanochtend op basis van bronnen in de sector dat Talpa Holding, het bedrijf van De Mol, serieuze belangstelling voor NU.nl heeft.

“Ik word hier een beetje moe van, ik ben inmiddels meer tijd kwijt met het reageren op speculaties dan dat ik tijd kan besteden aan het opbouwen van een nieuw mediabedrijf. Daarnaast is het niet alleen vervelend voor mij maar ook voor de aandeelhouders van Sanoma die op het verkeerde been worden gezet en voor de werknemers van NU.nl waar onnodig onzekerheid wordt gecreëerd.”

De Mol ontkent in zijn reactie niet glashard dat hij interesse heeft voor NU.nl. Ook bevestigt hij dat hij werkt aan een lokaal multimediabedrijf en dat hij wil uitbreiden op het gebied van online, data en concepten. “Ik hoop dat ik de komende tijd mijn energie voor 100 procent kan steken in het opbouwen van een mediabedrijf in plaats van het moeten reageren op totaal ongegronde geruchten en speculaties”, besluit hij. Meer bij de NOS / RTL Z

Bekijk meer van

Talpa Sanoma NU.nl John de Mol

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 14 september 2017, 15:45

Nepnieuws van FD? Ik kan het mij haast niet voorstellen. Het zou de krant sieren hierop wat dieper in te gaan.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.