website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

John de Mol ontkent bod op NU.nl

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst in discussie op donderdag 14 september 2017, 11:46

© ANP

Nieuws

Ondernemer John de Mol zegt dat hij geen bod heeft gedaan op nieuwssite NU.nl, die in handen is van het Finse mediabedrijf Sanoma. “Er is geen sprake van een bod, niet op dit moment, niet gisteren en ook niet vorige week”, aldus een woordvoerder van Talpa.

Het Financieele Dagblad schrijft vanochtend op basis van bronnen in de sector dat Talpa Holding, het bedrijf van De Mol, serieuze belangstelling voor NU.nl heeft.

“Ik word hier een beetje moe van, ik ben inmiddels meer tijd kwijt met het reageren op speculaties dan dat ik tijd kan besteden aan het opbouwen van een nieuw mediabedrijf. Daarnaast is het niet alleen vervelend voor mij maar ook voor de aandeelhouders van Sanoma die op het verkeerde been worden gezet en voor de werknemers van NU.nl waar onnodig onzekerheid wordt gecreëerd.”

De Mol ontkent in zijn reactie niet glashard dat hij interesse heeft voor NU.nl. Ook bevestigt hij dat hij werkt aan een lokaal multimediabedrijf en dat hij wil uitbreiden op het gebied van online, data en concepten. “Ik hoop dat ik de komende tijd mijn energie voor 100 procent kan steken in het opbouwen van een mediabedrijf in plaats van het moeten reageren op totaal ongegronde geruchten en speculaties”, besluit hij. Meer bij de NOS / RTL Z

1 reactie

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

  1. 1. J.C. Roodenburg, 14 september 2017, 15:45

    Nepnieuws van FD? Ik kan het mij haast niet voorstellen. Het zou de krant sieren hierop wat dieper in te gaan.