onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 16 januari 2014, 14:06

NPO en omroepen in de clinch

De Nederlandse publieke Omroep (NPO) houdt voortaan geld in van omroepen als ze zich niet houden aan afspraken die gemaakt zijn over de inhoud van de sites. Dat schrijft de Volkskrant. NPO-baas Hagoort zegt het 'onbegrijpelijk' te vinden dat omroepen waarschuwingen blijven negeren. De VPRO gaat door met VPROTV, een extra online kanaal op de eigen site. VARA-BNN blijft fragmenten van De Wereld Draait Door weigeren voor de NPO-site Uitzending Gemist, terwijl de omroep ook weigert te voldoen aan het verzoek om niet alleen de eigen radioprogramma's te laten horen op de sites van de radioprogramma's Giel! en De Coen & Sander Show. Gevolg is dat bijvoorbeeld VARA-BNN voorlopig geen geld krijgt voor de betreffende sites.

Bekijk meer van

NPO
banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.