onderzoek covid en journalistiek

— dinsdag 3 maart 2009, 11:00 | 2 reacties, praat mee

NOS zoekt ‘lek’

De NOS onderzoekt hoe het mogelijk is dat er in de afgelopen week beeld- en geluidsfragmenten van discussies van NOS-medewerkers die buiten de uitzending plaatshadden, uitlekten naar websites en andere tv-programma's. Tijdens de vliegramp bij Schiphol vorige week, kon een NOS-medewerker geen goede straalverbinding krijgen met de studio in Hilversum. Dat liet hij in niet mis te verstane woorden weten en 's avonds waren die woorden te horen in het programma De Wereld Draait Door. Deze week circuleert een filmpje op internet waarin te zien is hoe nieuwslezer Eva Jinek voor het begin van een uitzending haar decolleté schikt. Volgens een NOS-woordvoerster betreft het een technisch probleem en heeft de omroep geen redenen om aan te nemen dat NOS-mensen deze beelden lekken naar andere media. Meer bij De Pers

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

2 reacties

Arno, 3 maart 2009, 16:04

Zoeken? Technische mensen die ‘erbovenop’ zitten? Marketingpraat! Op http://download.omroep.nl/ugc kun je bijvoorbeeld al een boel fragmenten vinden, en half Hilversum weet dat!

M, 4 maart 2009, 23:33

Welke door testosteron mismaakte flapdrol met puberale dromen over tieten vond het leuk om op de openingspagina van Villamedia.nl het kleine berichtje over de borsten van Eva Jinek te laten beginnen met het woord ‘SPELEOLOGIE’?

Kom op, wordt groot!

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.