— woensdag 9 juli 2014, 10:30

Stoelendans NOS-correspondenten

Arjan Noorlander, momenteel economieverslaggever voor de NOS in Hilversum, gaat naar Brussel. Hij zal daar Chris Ostendorf aflossen, die per 1 oktober redacteur en verslaggever wordt voor de NOS op de Haagse redactie van Nieuwsuur. Noorlander werkt sinds 2000 voor de NOS, vertrok in 2002 naar de Haagse redactie en keerder in 2011 terug naar de economie-redactie in Hilversum. Noorlander kijkt uit om te berichten over hoe het verder moet met de Europese samenwerking. VS-correspondent Wessel de Jong komt later dit jaar terug naar Nederland om in Hilversum op als verslaggever op de economie-redactie te gaan werken. De Jong werkte zeventien jaar als correspondent in Moskou, Boedapest, Brussel en Washington. De Jong: "Ik ben heel lang correspondent geweest, dus Nederland is relatief nieuw voor mij. Ik moet het opnieuw ontdekken; ik word een beetje correspondent in eigen land. Nu ga ik naar een specialistische redactie, de economie-redactie. Dat vind ik spannend, om eens meer de diepte in te duiken. Ik moet mezelf opnieuw uitvinden en ik vind het geweldig dat de NOS mij die kans biedt."

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.