— dinsdag 17 augustus 2021, 16:35 | 0 reacties, praat mee

NOS-Correspondent Mustafa Marghadi verruilt Italië voor Zuidoost-Azië

© NOS

Mustafa Marghadi is vanaf 1 november NOS-correspondent in Jakarta. Hij bestrijkt vandaaruit Zuidoost-Azië. Hij volgt Annemarie Kas op, die vertrekt naar NRC. Dit meldt de NOS. Marghadi was de afgelopen vier jaar correspondent voor de NOS in Italië. Laatste wijziging: 17 augustus 2021, 16:49

“Ik ben blij en trots dat ik opnieuw een uitdagende rol kan vervullen,” vertelt Marghadi tegen de NOS over zijn overstap. “Zuidoost-Azië is een regio waar een aantal van de belangrijkste thema’s van de komende decennia, zoals klimaatverandering, economische ongelijkheid en de invloed van China tegenover die van de VS een hoofdrol zullen spelen. Ik verheug me erop om zoveel mogelijk mensen in de regio te spreken en te leren kennen, zodat ik een zo helder en compleet mogelijk beeld voor de mensen in Nederland kan bieden”.

Hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws is te spreken over Marghadi’s nieuwe aanstelling: “We zijn blij dat hij ook de komende jaren voor de NOS zal blijven werken. Met zijn enthousiasme, creativiteit en frisse blik brengt hij altijd iets extra’s. We zijn ervan overtuigd dat hij dat ook vanuit Indonesië en de omliggende landen gaat doen”.

Bekijk meer van

NOS Nieuws Mustafa Marghadi

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.