— dinsdag 20 augustus 2013, 16:11

Nieuwe nominaties Big Brother Awards

De Belastingdienst, minister Plasterk en het Europees Parlement maken kans op de zogenaamde Expertprijs van de Big Brother Awards 2013. De Belastingdienst is genomineerd vanwege het stofzuigen van parkeer- en kentekendata die door anderen is verzameld en eigenlijk gewist had moeten worden. Minister Plasterk dankt zijn nominatie aan het ondermijnen van het voorstel voor een algemeen communicatiegeheim in de grondwet. Het Europees Parlement verdient een nominatie voor een lakse houding tegenover de privacybescherming van Europese burgers. De winnaar die het afgelopen jaar het grofst de privacy heeft geschonden wordt op 29 augustus in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bekendgemaakt. Eerder werden al de genomineerden voor de publieksprijs bekendgemaakt.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.