data als kans

— woensdag 10 april 2019, 10:43 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Cross Media Awards 2019 bekend

De nominaties voor de Cross Media Awards 2019 zijn bekend. De prijs beloont merken en uitgaven die via veel kanalen actief zijn. De definitieve winnaars worden op 24 april tijdens een galadiner bekendgemaakt. Laatste wijziging: 10 april 2019, 10:46

De Persgroep en Talpa Network maken kans op ‘Cross Media Exploitant van het Jaar’ en Huawei en Specsavers zijn als adverteerder genomineerd voor hun crossmediale activiteiten.

Quest (Hearst) en LINDA.meiden (Mood for Magazines) maken kans op de Cross Media Merk van het Jaar. Nieuwkomer Dylan Haegens (die zijn YouTube-kanaal vorig jaar uitbreidde met een fysiek tijdschrift) maakt kans op de titel Cross Media Innovatie van het Jaar.

Verder zijn onder meer Hans Nijenhuis en Lauren van der Heijden (De Persgroep), Peter de Mönnink (Talpa Network) en Pier Baarsma (NDC Mediagroep) in de running voor de titel Cross Media Man/Vrouw van het Jaar. Definitieve winnaars zijn dus op de 24e bekend. Een volledige lijst van genomineerden vind je bij Nederlands MediaNieuws.

Bekijk meer van

Cross Media Award

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.