noodfonds

— woensdag 10 april 2019, 10:43 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Cross Media Awards 2019 bekend

De nominaties voor de Cross Media Awards 2019 zijn bekend. De prijs beloont merken en uitgaven die via veel kanalen actief zijn. De definitieve winnaars worden op 24 april tijdens een galadiner bekendgemaakt.

De Persgroep en Talpa Network maken kans op ‘Cross Media Exploitant van het Jaar’ en Huawei en Specsavers zijn als adverteerder genomineerd voor hun crossmediale activiteiten.

Quest (Hearst) en LINDA.meiden (Mood for Magazines) maken kans op de Cross Media Merk van het Jaar. Nieuwkomer Dylan Haegens (die zijn YouTube-kanaal vorig jaar uitbreidde met een fysiek tijdschrift) maakt kans op de titel Cross Media Innovatie van het Jaar.

Verder zijn onder meer Hans Nijenhuis en Lauren van der Heijden (De Persgroep), Peter de Mönnink (Talpa Network) en Pier Baarsma (NDC Mediagroep) in de running voor de titel Cross Media Man/Vrouw van het Jaar. Definitieve winnaars zijn dus op de 24e bekend. Een volledige lijst van genomineerden vind je bij Nederlands MediaNieuws.

Bekijk meer van

Cross Media Award

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.