— vrijdag 26 juli 2013, 08:41

Nieuwe voorzitter Stimuleringsfonds voor de Pers

Vincent Kouwenhoven (50) wordt per september 2013 bestuursvoorzitter van het Stimuleringsfonds voor de Pers. Hij volgt de huidige voorzitter Wim Noomen op, die de functie sinds 2003 vervult. Kouwenhoven (50) maakt sinds 2008 deel uit van het bestuur van het Stimuleringsfonds voor de Pers. Hij is in het dagelijks leven directeur van de investeringsmaatschappij eVentures en was voorheen lector bij InHolland en lid van de adviesraad Interactive Advertising Bureau Nederland. Met zijn aanstelling komt een einde aan het tien jaar durende voorzitterschap van Wim Noomen (71), emeritus hoogleraar communicatiewetenschap en oud-voorzitter College van Bestuur van de Vrije Universiteit. Tijdens zijn voorzitterschap is de wereld van 'de pers', de journalistiek, ingrijpend veranderd. Noomen neemt op 3 september afscheid met een receptie in Nieuwspoort. Voorafgaand aan deze afscheidsreceptie worden de resultaten van een uitgebreid onderzoek naar de nieuwsvoorziening in de regio gepresenteerd.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.