— vrijdag 22 september 2017, 11:22 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe tijdschriften voor 50-plussers in de maak

In de komende maanden verschijnen een aantal nieuwe tijdschriften. Het gaat om JEU Magazine (TMG), LFTD (Trusted Media) en Saar Magazine (Snippet Media), meldt de Bladendokter.

JEU Magazine is een uitgave van TMG. Het initiatief van Mirjam Brinks, creatief directeur van Natives en voormalig adjuct-hoofdredacteur van Privé, wordt het grootste magazine voor de Nederlandse 50-plusser met een gedrukte oplage van 525.000 en een landelijk bereik van 1,67 miljoen lezers. Het magazine wordt meegestuurd met De Telegraaf.

Trusted media, het bedrijf van voormalige TMG-hoofdredacteur Sjuul Paradijs en voormalig digitaal hoofdredacteur Telegraaf Jan-Kees Emmer, willen in december LFTD (lees: leeftijd) lanceren. Het blad zal in een oplage van bijna 399.572 exemplaren huis-aan-huis worden verspreid via Spotta.

En in november moet de eerste printeditie van Saar Magazine verschijnen. De online versie is al wat langer bekend. Duizenden vaste lezers van van de site bestelden een of meerdere nummers, waardoor Snippet Media de investering in hun eerste printtitel aandurfde. Saar – met als ondertitel: 50+ maar nog lang niet dood – komt in een oplage van 40.000 exemplaren in de kiosk. Voor de distributie is een samenwerking aangegaan met Abonnementenland, Aldipress, Corelio en JAN magazine. Meer bij de Bladendokter

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.