— vrijdag 9 juli 2021, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Wisselingen van de wacht bij De Telegraaf

© ANP / Remko de Waal

Bij De Telegraaf verschuiven enkele journalisten van plek. Algemeen verslaggever Daniël van Dam gaat aan de slag als stadsverslaggever. Daarmee is hij voortaan vooral te vinden op de Stopera, het gebouwencomplex waarin onder andere de Amsterdamse gemeenteraad gehuisvest is.

Van Dam neemt de rol van stadsverslaggever over van Mike Muller, die 4,5 jaar op de Stopera rondliep. Muller gaat als parlementair verslaggever aan het werk in Den Haag, waar hij zich gaat richten op de portefeuille infrastructuur, stikstof en klimaat.

Muller neemt het parlementair verslaggeverschap over van Alexander Bakker. Ook hij schuift een plek op. Bakker is vanaf augustus correspondent België, Luxemburg, EU en NAVO in Brussel, meldt hij desgevraagd. “Uiteraard voor De Telegraaf.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.