persveilig seminar

— maandag 8 april 2019, 14:53 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe RTL-talkshow voor de late avond met Van Erven Dorens

Van Erven Dorens won in 2018 de Gouden Televizier Ring voor zijn programma Five Days Inside | ANP

Er komt een nieuwe talkshow voor de late avond op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens werkt samen met RTL aan de ontwikkeling van het nieuwe programma en is ook de beoogde nieuwe presentator, meldt RTL Boulevard. Laatste wijziging: 8 april 2019, 14:56

Hoe het nieuwe programma precies gaat heten, is niet bekend. Wel duidelijk is dat Van Erven Dorens ruimte wil houden voor ander presentatiewerk. Een andere presentator zal een deel van het uitzendseizoen voor zijn of haar rekening nemen.

De NOS wijst erop dat er een speciale zomereditie van de avondtalkshow komt, gepresenteerd door Art Rooijakkers. Hij stapte eind maart over van de NPO naar RTL.

Of dat betekent dat Rooijakkers ook de duo-presenator wordt van de opvolger van RTL Late Night wordt. wilde RTL tegenover de NOS ontkennen noch bevestigen.

RTL kondigde begin maart abrupt het einde aan van RTL Late Night met Twan Huys. “Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken”, stelde Huys toen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.