— vrijdag 12 oktober 2018, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Beau Five Days wint Gouden Televizier-Ring

© ANP

De Gouden Televizier-Ring is gewonnen door het RTL-programma Beau Five Days Inside, dat gepresenteerd wordt door Beau van Erven Dorens. Met 52 procent van de stemmen liet hij publieksfavoriet De Luizenmoeder en Expeditie Robinson achter zich.

In Beau Five Days Inside duikt Van Erven Dorens dieper in op instellingen die niet makkelijk toegankelijk zijn. Hij verbleef daarvoor onder andere in een tbs-kliniek, een brandwondencentrum en een hospice. Hier ervaarde hij hoe het is om in een dergelijke instelling te werken en te wonen. Met een miljoen kijkers per week is het programma verzekerd van een tweede seizoen.

De prijs werd uitgereikt door zwemmer Maarten van der Weijden. Van Erven Dorens won bovendien voor het eerst de titel ‘Beste Presentator’, waar ook Humberto Tan en Johnny de Mol voor genomineerd waren.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.