basis naar compleet

— vrijdag 12 oktober 2018, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Beau Five Days wint Gouden Televizier-Ring

© ANP

De Gouden Televizier-Ring is gewonnen door het RTL-programma Beau Five Days Inside, dat gepresenteerd wordt door Beau van Erven Dorens. Met 52 procent van de stemmen liet hij publieksfavoriet De Luizenmoeder en Expeditie Robinson achter zich. Laatste wijziging: 12 oktober 2018, 12:28

In Beau Five Days Inside duikt Van Erven Dorens dieper in op instellingen die niet makkelijk toegankelijk zijn. Hij verbleef daarvoor onder andere in een tbs-kliniek, een brandwondencentrum en een hospice. Hier ervaarde hij hoe het is om in een dergelijke instelling te werken en te wonen. Met een miljoen kijkers per week is het programma verzekerd van een tweede seizoen.

De prijs werd uitgereikt door zwemmer Maarten van der Weijden. Van Erven Dorens won bovendien voor het eerst de titel ‘Beste Presentator’, waar ook Humberto Tan en Johnny de Mol voor genomineerd waren.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.