NVJ compleet lid

— donderdag 10 december 2015, 09:01 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe naam voor Groep Publiekstijdschriften

Nieuwe naam voor Groep Publiekstijdschriften

De Groep Publiekstijdschriften (GPT) verandert met ingang van 2016 van naam. De in 1996 opgerichte branchevereniging heet vanaf volgend jaar Magazine Media Associatie (MMA). De nieuwe naam moet beter aansluiten bij het veranderende medialandschap en behoeften van leden. Laatste wijziging: 10 december 2015, 09:03

“Het draait allang niet meer alleen om het printproduct. Het geprinte product is tegenwoordig slechts een van de vele platforms waarop het magazinemerk zich manifesteert”, aldus de branchevereniging.

MMA-voorzitter Luc van Os: “Magazines zijn met hun mediamerken aanwezig op alle crossmediale podia. Naast de printuitgaven zijn er apps, social mediakanalen, events, websites, webshops, youtubekanalen, tv-programma’s, et cetera. Print blijft een belangrijke motor om alle onderdelen uit de mediamix aan te jagen, vandaar dat het woord Magazine niet uit onze naam is verdwenen.”

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.