banner festival 23

— vrijdag 6 september 2019, 08:40 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur voor Vastgoedmarkt; Servaas van der Laan komt; Johannes van Bentum gaat

Op 1 oktober start Servaas van der Laan (35) als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, meldt het vakblad. Laatste wijziging: 7 september 2019, 07:58

Huidig hoofdredacteur Johannes van Bentum (55) vertrekt eind deze maand na bijna zes jaar. Hij verlaat uitgeverij Vakmedianet om een eigen onderneming te beginnen. Met zijn eigen onderneming blijft Van Bentum als journalist actief in de vastgoedsector. Hij zal vastgoedbedrijven helpen bij het inzetten van content als marketingmiddel.

Servaas van der Laan (35), is sinds 2016 redacteur Tech & Woningmarkt bij Elsevier Weekblad. In zijn huidige functie schreef hij al veel over de commerciële vastgoedsector en de vernieuwende technologie die daarin wordt gebruikt. “Ik zie uit naar de verdere digitalisering van deze mooie titel, de samenwerking met het team en uitgever Maciek Piasecki”, aldus Van der Laan. Meer bij Vastgoedmarkt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.