— maandag 18 december 2017, 12:07 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur voor Delicious

Maureen Belderink wordt de nieuwe hoofdredacteur van delicious. Oprichter van het foodmagazine Makkie Mulder gaat aan het eind van het jaar met pensioen. Dat schrijft de BladenDokter

Mulder was ruim 40 jaar werkzaam in de bladen, onder andere bij Libelle, Knip Mode en VT Wonen. 10 jaar geleden lanceerde ze delicious. waar ze het afgelopen decennium de creatieve scepter over zwaaide.

Maureen Belderink werkte tien jaar voor Libelle, waarvan de laatste jaren als adjunct-hoofdredacteur. Ze was in 2014 verantwoordelijk voor de herpositionering en de doorvertaling van het merk Libelle online. Na haar vertrek lanceerde ze bij Sanoma het foodplatform CookLoveShare.nl (dat in november is geïntegreerd in Libelle Food, red). Meer bij De BladenDokter

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.