— vrijdag 19 februari 2021, 09:35 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe directeur voor MYbusinessmedia

© MYbusinessmedia

Arjan Stoeten start 1 maart als directeur van B-to-B mediabedrijf MYbusinessmedia te Deventer. Hij volgt Joachim Driessen op.

Driessen heeft besloten om na ruim vijf jaar terug te treden als directeur. Hij verlaat het bedrijf niet. Op verzoek van de aandeelhouders treedt hij toe tot de Raad van Commissarissen.

Stoeten is al vier jaar betrokken bij MYbusinessmedia als directeur sales. Hij werkte eerder als salesmanager van Thijsen Media groep en als sales- en leiderschapscoach bij diverse mediabedrijven. MYbusinessmedia heeft in het portfolio merken als Vraag&Aanbod, EngineersOnline, Constructeur, Aandrijven&Besturen, Kunststof&Rubber en de titel Metaal+Techniek, dat in opdracht van de Metaalunie wordt gemaakt. 

Het B-to-B mediabedrijf wil de komende jaren vooral verder groeien in online marketing diensten voor de maakindustrie en de events en de virtuele beurs “Midden in de Maak” verder uitbouwen.

In 2019 werd het bedrijf nog failliet verklaard, maar een doorstart bleek mogelijk. MYBusinessmedia ontstond dertien jaar geleden na overnames van onder andere diverse titels van Wolters Kluwer.

Lees ook:
Rechtbank verklaart MYbusinessmedia failliet (3 oktober 2019)
Doorstart voor MYbusinessmedia (7 oktober 2019)

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.