banner printplaza 1

— maandag 7 oktober 2019, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Doorstart voor MYbusinessmedia

© Foto: ANP

Het management van MYbusinessmedia heeft overeenstemming bereikt met de curator over een doorstart. De doorstart wordt ondersteund door een aantal aandeelhouders van Berk Partners III, die nu rechtstreeks in MBM investeren. Het overgrote deel van de medewerkers behoudt in de doorstart zijn of haar baan, aldus directeur/eigenaar Joachim Driessen in een persbericht.

MYbusinessmedia bestaat ruim 12 jaar en komt voort uit overnames van onder andere Kluwer. Het laatste jaar heeft MYbusinessmedia zich vooral toegelegd op de maakindustrie door haar overige titels te verkopen. Met merken als Vraag & Aanbod, EngineersOnline, Constructeur, Aandrijven & Besturen en de titel Metaal & Techniek, die in opdracht van de Metaalunie wordt gemaakt, heeft MBM een sterke basis om komende jaren door te bouwen, aldus Driessen.

Afgelopen jaren is de schuld van MBM fors gereduceerd, maar onvoldoende om op dezelfde voet door te gaan. Met deze doorstart ontstaat een onderneming met een gezonde financiële structuur.

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.