— donderdag 18 april 2019, 09:13 | 0 reacties, praat mee

MYbusinessmedia verkoopt vaktijdschrift Elektronica

Het vaktijdschrift Elektronica, uitgegeven door MYbusinessmedia, is overgenomen door Elektor International Media (EIM). Het voltallige freelance team komt aan boord van Elektor, meldt uitgever Johan Dijk.

Het in Aken gevestigde Nederlandse EIM is uitgever van onder andere Elektor, een mediaplatform voor alle spelers in de mondiale electronicawereld. De overname van Elektronica past volgens EIM uitstekend in de groeiende mediaportfolio. Hoewel de formele standplaats Aken is, heeft de moedermaatschappij van EIM, Zhomer, ook een kantoor in Amsterdam. Vanuit hier werken ook de art director en uitgever.

Het vaktijdschrift Elektronica houdt, sinds de oprichting in 1953, specialisten op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de elektronicamarkt. Volgens EIM lezen meer dan 17.000 ingenieurs het nieuws en artikelen over nieuwe technologie en elektronicaontwerp.

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.