banner festival 23

— maandag 3 april 2017, 15:49 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe directeur vereniging Onafhankelijke Televisie Producenten

ANP

De vereniging Onafhankelijke Televisie Producenten (OTP) heeft Arie Landsmeer aangetrokken als nieuwe directeur. Hij volgt Dick van der Graaf op, die sinds 2012 directeur bij OTP was. Laatste wijziging: 3 april 2017, 15:50

OTP vertegenwoordigt producenten van televisieprogramma’s. In de laatste jaren zijn daar ook makers van films, documentaires en online video bijgekomen. Van der Graaf blijft aan als adviseur en zal OTP blijven vertegenwoordigen in andere verenigingen waar producenten een belang hebben.

Voorzitter Roel Kooi van OTP prijst Landsmeers kwaliteiten; “Hij is aimabel, doelgericht en in staat partijen samen te brengen. Deze kwaliteiten zijn bij het realiseren van onze doelstellingen in een steeds complexer wordende markt van grote waarde.”

Landsmeer werkte hiervoor onder meer bij Ziggo, Vodafone en de voorloper van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.