— donderdag 10 maart 2016, 14:50 | 0 reacties, praat mee

Nieuw tijdschrift voor de elite: Périodique élitaire

De elite krijgt een nieuw tijdschrift: Périodique élitaire. Op 30 maart wordt het blad gelanceerd, speciaal voor de 100.000 meest vermogende en invloedrijke mensen van Nederland. Bedenker van het idee is Neal S. Lachman, CEO van Angie Communications en NSL & Co.

Marketing Tribune meldde in november al dat het blad eraan zat te komen. Périodique élitaire wordt gemaakt voor, met en door de elite. De ontvangers krijgen het blad zes keer per jaar gratis door de bus. De doelgroep bestaat uit de landelijke adel, patriciaat, zakelijk, politiek en de sociale elite.

Herlancering

Bedenker Neal Lachman bracht het blad ook al uit in 1997. Het blad wordt nu opnieuw gelanceerd met als doel er een blijvertje van te maken. Het blad wordt eerst uitgebracht in Nederland, daarna volgen Groot-Brittannië en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Het blad wordt alleen geselecteerd verstuurd naar de 100.000 rijkste en invloedrijkste Nederlanders. De uitgeverij werkt nauw samen met VIP-leads. Het blijft dus een verassing wie 30 maart het nieuwe blad Périodique élitaire op de deurmat ontvangt. Meer bij 925

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.