— dinsdag 2 november 2010, 12:28 | 0 reacties, praat mee

Oproep tot behoud onafhankelijkheid Vox

In een laatste poging de onafhankelijke nieuwsgaring van het magazine Vox van de universiteit Nijmegen te beschermen hebben assessoren, alle facultaire studentenraden, de universitaire studentenraad, verschillende hoogleraren en politici hun handtekening gezet onder een open brief van het Algemeen Nijmeegs Studentenblad (ANS) gericht aan het College van Bestuur (CvB). De brief staat ook in nrc.next. Het CvB heeft besloten om de verantwoordelijkheid van Vox bij het hoofd Communicatie neer te leggen en om de frequentie te verlagen. De ondertekenaars willen niet dat er binnenkort geen onafhankelijke nieuwsgaring meer kan bestaan aan de universiteit. Eerder was het ook al mogelijk een petitie te ondertekenen voor het behoud van de onafhankelijkheid van het universiteitsblad. Naar aanleiding van de toekomstplannen stapte al de voltallige redactieraad op. Meer bij Algemeen Nijmeegs Studentenblad

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.