Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— dinsdag 16 mei 2017, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Nieuw tijdschrift over gezond leven

Na Men’s Health, Women’s Health en Happy in Shape ligt er eind deze maand nog een magazine in de schappen voor echte fitgirls – en boys. Het heet GYM Magazine en verschijnt vooralsnog jaarlijks. ‘Het is een lifestyle magazine dat zich richt zich op een positieve levenshouding aan de hand van training, gezonde voeding en lichamelijke verzorging’, meldt Bladendokter.

‘In de 144 pagina’s krijg je onder andere nieuwe inzichten van Nederlandse trainers en voedingsdeskundigen en een kijkje in het trainingsregime van bekende sporters.’ Het blad wordt uitgegeven door Running Media BV, dat ook hardloopmagazine Losse Veter uitgeeft. Het duo Arie Boomsma en zijn broer Klaas zijn aangesteld als hoofdredacteur, zo laat Boomsma weten via zijn Instagram-account: ‘Leuk nieuws! Op 25 mei komt GYM uit, een tijdschrift over het leven in- en rond de gym. Als gasthoofdredacteur mocht ik de inhoud bedenken en samen met mijn broer @klaasboom allemaal mensen uitnodigen met wie we graag werken, die we bewonderen of die gewoon heel veel weten over sport en gezondheid.’

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.